кадри Нова телевизия Изпълнителката на легендарния фолк хит “Лиляно, моме Катя

...
кадри Нова телевизия Изпълнителката на легендарния фолк хит “Лиляно, моме Катя
Коментари Харесай

Странности и простотии във вечерта на Катя Близнакова в “Черешката”

кадри Нова телевизия 

Изпълнителката на именития фолк шлагер “Лиляно, моме ” Катя Близнакова готви за повторно в предаването “Черешката на тортата ”. Във втория епизод на новия сезон на шоуто тя подготви невероятна вечеря със свинско и изобилна салата за гостите си - мисис България Манита Вартан, артистът Калоян Катинчаров, някогашната участничка в Hell’s Kitchen България Деси Цонева и футболният треньор Вили Вуцов. Не обаче менюто беше най-интересното в представянето на Катя.



Оказа се, че певицата има особена връзка с ангелите. Тя им пишела писма с писмеността на библейския цар Соломон. Естествено, Катя Близнакова има и огромна сбирка от крилати фигурки. Певицата също така се моли на Бог постоянно, когато меси самун, даже и когато го прави с съвременна кухненска машина.



Самата тя обаче сама споделя за себе си, че е малко луда и хората не трябва да се учудват прекомерно. Тя посрещна гостите си с наисина международно осъществяване от фамозния квартет “Славей ”, които са нейни приятелки.



Вечерта стана обаче много странна по две аргументи. Първо Вили Вуцов реши да споделя геройства от най-буйните си години край футболния терен.



Той се похвали пред останалите, че е огромен занаятчия на прякорите и даде образец, по какъв начин нарекъл съдията Ахмед Ахмед присмехулно Дюран Дюран и всички го наричали по този начин във футболните среди.



Най-скандално беше обаче държанието на участничка в Hell’s Kitchen България Деси Цонева, която мина границата на приличието. Първо тя направи коментар, че в България триумфът на дамите се дължи на бюста им и като илюстрация се опипа в ефир. Защо редакторите на предаването са решили да покажат демонстрацията ѝ в предаване, което се гледа и от деца, не е доста ясно.



Деси Цонева продължи със странното държание, като попита Вили Вуцов правилно ли е, че футболистите се щипели по топките. Той съобщи, че това са гадории, а тя пък продължи да повтаря, че желае да знае повече по въпроса. Разговорът може би не беше напълно за маса, само че пък много фенове евентуално са се забавлявали на дебелашкия комизъм.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР